Rosii cu telina

Printeaza

Rosii cu telina din: rosii, branza, telina, ulei, patrunjel, coriandru, sare, piper.

Ingrediente:Rosii cu telina

  • 5 rosii
  • 250 g brânză
  • telina
  • ulei
  • patrunjel
  • coriandru
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Se taie capacele de la 5 roşii, se scobeşte mijlocul cu o linguriţă şi se toacă. Se amestecă într-un vas 250 g brânză sfărâmată cu mijlocul de la roşii, 4 tulpini de ţelină tocate, 1/2 legătură pătrunjel tocat, 40 ml ulei de măsline, 30 g coriandru pisat, sare şi piper.

Se aşază roşiile pe platou, se umplu cu amestecul preparat şi se acoperă cu capacele date deoparte.

Se dau la frigider 1 oră înainte de servire.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.