Lasagna cu dovlecel si pesto din: dovlecei, sare, pesto de coriandru, brânză din muguri de pin, măsline crude. Ingrediente: 2 dovlecei de mărime medie 1/4 linguriţă de sare 1/2 ceaşcă de pesto de coriandru 1/2 ceaşcă de brânză din muguri de pin 1/4 ceaşcă de măsline crude, pentru a garnisi Mod de preparare: Tăiaţi dovleceii în felii lungi şi subţiri; pentru a […]
Rosii cu dovlecel, sfecla si pesto
PrinteazaRosii cu dovlecel, sfecla si pesto din: roşii, nuci, usturoi, untdelemn de măsline, busuioc proaspăt, sare, dovlecel, sfeclă.
Ingrediente:
- 2 roşii mari, pentru feliat
- 1 ceaşcă de nuci, înmuiate în apă
- 2 căţei de usturoi
- 2 treimi de ceaşcă de untdelemn de măsline
- 1/4 ceaşcă de busuioc proaspăt, mărunţit
- 1 linguriţă de sare
- 1/2 ceaşcă de dovlecel, tăiat în felii rotunde
- 1/4 de sfeclă, mărunţită
Mod de preparare:
Rosii cu dovlecel, sfecla si pesto: Tăiaţi roşiile în felii groase, cam de un centimetru.
Pentru sosul pesto, puneţi nucile, usturoiul, untdelemnul de măsline, busuiocul şi sarea într-un mixer şi amestecaţi-le până se formează un sos grunjos.
Puneţi câte o felie de dovlecel pe fiecare felie de roşie.
Luaţi câte o lingură de sos pesto şi puneţi-o peste fiecare felie de dovlecel. Garnisiţi sosul pesto cu sfecla rasă.
Pofta buna!
Pizza cu legume coapte si sos pesto
Pizza cu legume coapte si sos pesto din: făină, drojdie, sare, ulei, apa calduta, ceapă mare roşie sau albă, dovlecel, mozzarella, ardei galben şi roşu, ulei de măsline, sos pesto, roşii. Ingrediente: 500 g făină 7 g drojdie 1 linguriţă cu sare 3 linguri cu ulei 300 ml apă călduţă Pentru topping 1 ceapă mare roşie sau albă, curăţată şi tăiată în felii […]
Pofta buna!