Taitei cu brânză și sos de roșii din: taitei, branza proaspata, sos de rosii, ceapa, usturoi, ulei de masline, sare, piper, oregano. Această rețetă de taitei cu brânză și sos de roșii este o combinație delicioasă de paste, brânză și sos de roșii, care aduce un gust cremos și aromat pe care îl vei aprecia […]
Rosii frantuzesti cu marar si cascaval
PrinteazaRosii frantuzesti cu marar si cascaval din: roşii, orez, ulei, usturoi, cascaval, marar, sare, piper.
Ingrediente:
- 10 roşii
- 12 linguri orez
- 4 linguri ulei
- 2 căţei usturoi
- 10 linguri caşcaval ras
- o legătură mărar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Roşiilor li se scoate miezul, se presară cu sare la interior şi se lasă cu gura în jos la scurs.
Orezul se amestecă bine cu usturoiul pisat, 3/4 din cantitatea de mărar, se adaugă jumătate din cantitatea de ulei şi jumătate din cantitatea de caşcaval. Se potriveşte de sare şi piper.
La final, se ornează cu mărar verde. Se umplu roşiile şi se aşază într-un vas de cuptor.
Se stropesc cu restul uleiului si se presară caşcavalul ras. în vas, se pune miezul roşiilor tocat mărunt şi amestecat cu putină apă.
Se dau la cuptor pentru 45 de minute.
Rosii frantuzesti cu marar si cascaval
Pofta buna!
Salată de Coacăze Roșii cu Brânză de Capră
Salată de Coacăze Roșii cu Brânză de Capră din: coacaze rosii, branza de capra, nuci, ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, miere, frunze de menta. Ingrediente: 200 g coacăze roșii proaspete 100 g brânză de capră 50 g nuci tocate 2 linguri ulei de măsline extra-virgin Sucul de la 1/2 lămâie O lingură […]
Pofta buna!