Paste cu Rucola și Roșii Cherry: Cină Rapidă din: paste, rosii cherry, rucola, usturoi, ulei de masline, parmezan, sare, piper. Savurați simplitatea și gustul cu această rețetă de paste cu rucola, un fel de mâncare ușor și rapid, perfect pentru o cină de vară sau pentru zilele aglomerate. Combinația de paste al dente, rucola picantă, […]
Rosii cu ghimbir
PrinteazaRosii cu ghimbir din: rosii, varza, ghimbir, ulei, sos, coriandru.
- 12 roşii medii
- 1/2 varză albă mică
- 100 g rădăcină de ghimbir
- 1 lingură ulei vegetal
- 2 linguri praf de ghimbir
- 1 lingură sos hoisin
- 2 linguri sos de peşte puţin ulei de coriandru
- 1/2 legătură de coriandru
Mod de preparare:
Se spală roşiile şi se scurg de apă. Partea de sus se taie in formă de capac şi se scoate miezul.
De la varză se înlătură frunzele exterioare, restul se taie în jumătate, se scoate cotorul, iar frunzele se taie fâşii subţiri.
Se curăţă ghimbirul şi se taie mărunt.
Uleiul se încinge în wok, apoi se adaugă varza mărunţită, praful de ghimbir, sosul hoisin şi sosul de peşte.
Compoziţia se fierbe înăbuşit până se înmoaie. Apoi se umplu roşiile cu varză.
Se
asază toate roşiile într-un cosulet de bambus şi peste se presară ghimbir. Se încălzeşte puţină apă în wok, iar coşuleţele se pun în wok, unul peste celălalt.
Wokul se acoperă cu un capac. După 10 min. se schimbă locul cosuletului de deasupra cu al celui de dedesubt şi se mai lasă încă 10 minute la înăbuşit.
La final se toarnă peste roşii puţin ulei de coriandru şi se presară cu frunze de coriandru tăiate mărunt.
Rosii cu ghimbir
Pofta buna!
Fasole la Cuptor în Sos de Roșii: Rețetă Vegetariană Clasică și Sățioasă
Fasole la Cuptor în Sos de Roșii: Rețetă Vegetariană Clasică și Sățioasă din: fasole alba, ceapa, usturoi, rosii in suc, oregano, ulei de masline, sare, piper. Descoperiți o rețetă tradițională de fasole la cuptor, gătită lent într-un sos bogat de roșii, aromatizată cu oregano, ceapă și usturoi. Această mâncare vegetariană este nu doar sățioasă și […]
Pofta buna!