Rosii in aluat

Printeaza

 Rosii in aluat

Ingrediente:Rosii in aluat

  • 800 g roşii tari
  • sare
  • ulei pentru prăjit
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 300-600 g cartofi

 

Mod de preparare:

Roşiile se trec prin apă clocotită, se curăţă de pieliţă şi se taie felii (fie­care roşie în trei bucăţi) şi se dă sare.

După 30 minute se storc şi fiecare bu­cată se dă prin aluat (pat-â-frire), apoi se prăjesc în ulei încins.

Se aşază pe platou pe şervet sau hîrtie dantelată si se garnisesc cu cartofi pai şi ver­deaţă tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.