Rosii in ulei cu usturoi si busuioc
PrinteazaRosii in ulei cu usturoi si busuioc din: rosii, ulei de masline, usturoi, busuioc, ardei iute, sare.
- 5 kg rosii
- ulei de masline
- usturoi
- busuioc
- fulgi de ardei iute
- sare
Mod de preparare:
Spala bine rosiile si apoi taie-le pe jumatate. Scoate usor semintele si aseaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt . Sareaza bine rosiile, stropeste-le cu putin ulei de masline si presara pe deasupra putin usturoi zdrobit, oregano , busuioc si fulgi de ardei iute.
Da tava la cuptor, la foc mic, pentru 5 ore. Cand sunt gata, le asezi in borcane curate. Mai poti adauga si cativa catei de usturoi si frunze de busuioc.
Rosii in ulei cu usturoi si busuioc
Pofta buna!
Rosiile astea vreau sa le incerc si eu