Rosii cu mozzarella, busuioc si ulei de masline
PrinteazaRosii cu mozzarella, busuioc si ulei de masline din: roşii, mozzarella, busuioc, sare, piper, ulei de masline.
Ingrediente:
- 4 roşii
- 150 g mozzarella
- câteva frunzişoare de busuioc
- sare, piper
- 1 lingura ulei de măsline
Mod de preparare:
Se taie roşiile şi mozzarella (caşcavalul) în bucăţi. Pe două farfurii plate se aşează alternativ câte o felie de roşii şi una de mozzarella (caşcaval).
Busuiocul se taie mărunt şi se presară deasupra feliilor de brânză; câteva frunzişoare se păstrează întregi.
Brânza se condimentează cu sare şi piper şi se picură cu ulei. Se garniseşte cu frunzuliţele de busuioc.
Rosii cu mozzarella, busuioc si ulei de masline
Pofta buna!