Roşii murate in sare

Printeaza

Roşii murate in sare

Roşii murate in sare

Ingrediente:

  • două kg roşii
  • o bucată rădăcină de ţelină
  • două bucăţi ardei iuţi
  • 4-5 căţei de usturoi
  • o legătură de mărar verde
  • 2-3 frunze de dafin
  • sare (o lingură la un litru de apă)

 

Mod de preparare:

Se spală roşiile şi se intro­duc într-un borcan adecvat, intercalate cu căţeii de usturoi, tăiaţi în două, cu ardeii iuţi, cu rădăcina de ţelină tăiată bucăţi şi frunzele de dafin.

Peste toate se adauga mararul. Separat, se fierb intr-un vas 2-3 litri de apa cu sare, lasandu-se apoi sa se raceasca. Se toarna lichidul peste compozitie.

Roşii murate în sare

Rosii murate în sare1.jpg Rosii murate în sare2.jpg Rosii murate în sare.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Interesanta reteta de rosii murate. Merita incercat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.