Rosii murate cu usturoi

Printeaza

Rosii murate cu usturoi din: rosii, telina, usturoi, marar, dafin, sare.

Ingrediente:Rosii murate cu usturoi

  • 2 kg roşii mici sau medii
  • 1 rădăcină de ţelină
  • 4-5 căpăţâni de usturoi
  • 1 legătură de mărar verde
  • 3 foi de dafin
  • 3 linguri cu sare

 

Mod de preparare:

Alege roşii mai micuţe şi tari. Spală-le şi pune-le în borcanul spălat şi uscat, intercalate cu căţei de usturoi, bucăţi de rădăcină de ţelină şi frunze de dafin. Pune mărarul deasupra.

Fierbe într-o oală 3-4 litri de apă. Las-o la răcit până la 30°C şi dizolvă sarea în apă. Toarnă amestecul în borcanele cu roşii până se umplu ochi. înfiletează capacul foarte bine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.