Ghid Complet. Saramura de pește este un preparat tradițional românesc ce se poate transforma într-o experiență culinară memorabilă dacă este gătită corect. Iată tot ce trebuie să știi pentru a pregăti cea mai bună saramura de pește, de la sfaturi generale […]
Rosii cu oua si cascaval la cuptor
PrinteazaRosii cu oua si cascaval la cuptor din: rosii, oua, ceapa verde, ulei, usturoi, cascaval, sare, piper.
Ingrediente:
- 8 roşii
- 4 ouă
- 1 legătură ceapă verde
- 2 linguri ulei
- 3 căţei de usturoi
- 8 cubuleţe caşcaval
- sare
- piper
Mod de preparare:
Roşiilor li se taie un câpăcel, se golesc de miez şi se ung cu ulei amestecat cu usturoi pisat.
Se asază în tavă, se presară cu sare si piper si se pune în fiecare câte un cubuleţ de caşcaval.
Miezul se taie marunt si se pune în tavă şi peste patru roşii se pune câte un ou.
Se lasă la cuptor până ce ouăle sunt închegate. Se servesc cu ceapă verde deasupra.
Rosii cu oua si cascaval la cuptor
Pofta buna!
Sarmale Rustice cu Carne de Vânat – O Delicatesă Gastronomică Autentică
Sarmale Rustice cu Carne de Vânat – O Delicatesă Gastronomică Autentică din: foi de varza murata, carne de vanat, orez, ceapa, usturoi, ulei de masline, bulion de rosii, sare, piper, cimbru, marar, bacon, frunze de dafin. Explorați bogăția gusturilor tradiționale românești cu această rețetă autentică de Sarmale Rustice cu Carne de Vânat. Această delicatesă combină […]