Rosii cu oua de prepelita la cuptor

Printeaza

Rosii cu oua de prepelita la cuptor din: roşii, ouă de prepeliţă, ulei, vin alb, sare, piper, ceapa verde.

 

Ingrediente:

  •  6 roşii
  •  4 ouă de prepeliţă
  •  2 linguri ulei
  •  100 ml vin alb
  •  sare
  •  piper
  •  2 fire ceapă verde

 

Mod de preparare:

Roşiile se spală bine cu apă rece, apoi se şterg cu un şervet- de bucătărie. Intr-un vas termorezistent cu ulei se pun roşiile tăiate felii.

Se presară cu sare şi piper şi se dau la cuptor pentru aproxi­mativ 15 minute.

Apoi, se scoate vasul de la cuptor, se pun ouăle şi se toar­nă vinul. Se potriveşte gustul de sare şi piper încă o dată.

Se lasă vasul la cuptor pen­tru ca ouăle să se coacă, după care se scoate şi se ornează cu ceapă verde tocată mărunt.

 

Rosii cu oua de prepelita la cuptor

Rosii_cu_oua_de_prepelita_la_cuptor

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.