Rosii pane cu cascaval
PrinteazaRosii pane cu cascaval din: rosii, cascaval, oua, faina, ulei, sare, piper, condiment.
- 4-5 rosii
- 100 g cascaval
- 3 oua
- 2 linguri faina
- 100 ml ulei
- sare
- piper
- 1/2 lingurita condiment din legume uscate
Mod de preparare:
Alegi roşii tari, cărnoase. Le speli şi le tai în rondele groase, apoi le presari cu sare.
Baţi ouăle cu puţină sare, piper şi condimentul din legume. Adaugi făina şi caşcavalul ras foarte fin şi omogenizezi compoziţia.
Treci rondelele de roşii prin compoziţia obţinută şi le prăjeşti în ulei încins, întorcându-le pe ambele părţi până se rumenesc.
Le serveşti la micul dejun, cu măsline alături.
Rosii pane cu cascaval
Pofta buna!