Rosii cu pasta de masline

Printeaza

Rosii cu pasta de masline din: rosii, masline, ceapa, branza, ulei, busuioc, piper, marar.

Ingrediente:

  • 4-6 roşii mijlocii
  • 150 g măsline fără sâmburi
  • 2 legături de ceapă verde
  • 200 g brânză telemea de capră sau de oaie
  • 4 linguri cu ulei de măsline
  • 10-12 frunze de busuioc
  • puţin piper măcinat
  • mărar

 

Mod de preparare Rosii cu pasta de masline:

Alegeţi roşii galbene şi roşii, spălaţi-le şi goliţi-le de miez. Lăsaţi-le să se scurgă pe un prosop curat.

Puneţi într-un vas adânc măslinele fară sâmburi, spălate şi uscate, ceapa verde tocată mărunt, miezul de la 4 roşii, 2 linguri cu ulei de floarea-soarelui sau de măsline şi mărar tocat.

Mixaţi amestecul 1-2 minute, adăugaţi restul de ulei.

Tăiaţi brânza cuburi mici şi combinaţi cu pasta de măsline, amestecând uşor cu o furculiţă inox.

Condimentaţi cu piper măcinat şi frunze de busuioc rupte sau tocate mărunt, faceţi un amestec omogen şi umpleţi roşiile.

Aşezaţi pe platou, alternând roşiile cu felii de ardei gras şi felii de pâine prăjită.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.