vinete, ulei de masline extravirgin, usturoi, sare, piper, parmezan. Carpaccio de Vinete este o rețetă italiană ușoară și rafinată, perfectă pentru a vă bucura de gustul verii. Ingrediente: 2 vinete proaspete și ferme 2 linguri ulei de măsline extravirgin Sucul de la 1 lămâie 2 căței de usturoi, zdrobiți […]
Rosii cu pasta de ou
PrinteazaRosii cu pasta de ou din: rosii, ou, unt, salata, patrunjel.
Ingrediente:
- 2-3 roşii
- 1 ou
- 5 g unt
- 2-3 foi salată verde
- pătrunjel
Mod de preparare:
Rosii cu pasta de ou: aleg roşiile de mărime potrivită, li se taie deasupra un capac, se scoate o parte din miez şi se lasă să se scurgă.
Oul se fierbe tare, se curăţă şi se toacă. Se amestecă cu pătrunjelul tocat şi untul.
umplu roşiile cu pasta de ou, peste care se pune salată verde.
Pofta buna!
Tipuri de mozzarella si retete cu mozzarella
Mozzarella este un tip de brânză originară din Italia, cunoscută pentru textura sa moale și corespunzătoare, precum și pentru gustul său delicat și cremos. Această brânză este obținută din lapte de vacă sau, în unele cazuri, din lapte de bivolă. Există mai multe tipuri de mozzarella, iar diferențele […]
Pui Tandoori – Cum să prepari acest preparat indian autentic
Pui Tandoori – Cum să prepari acest preparat indian autentic din: piept de pui, iaurt grecesc, pasta de tandoori, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, ghimbir, garam masala, pudra de chili, sare, piper, lamaie, ierburi. Reteta Pui Tandoori: Bucataria Indiana Ingrediente: 500g de piept de pui, tăiat în bucăți 1 cană de iaurt grecesc […]