Rosii prajite cu usturoi

Printeaza

Rosii prajite cu usturoi din: rosii, untdelemn, patrunjel, usturoi, faina, sare.

Ingrediente:Rosii prajite cu usturoi

  • 1 kg rosii
  • 150 ml untdelemn
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 catei de usturoi
  • 100 g faina
  • sare

 

Mod de preparare:

Se spala si se taie rosiile in felii groase. Se sareaza si se lasa in castron 20 de minute, dupa care se dau prin faina si se prajesc in untdelemnul incins.

Se servesc stropite cu mujdei de usturoi si patrunjel verde tocat marunt deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.