Rosii prajite, mozzarella si rucola

Printeaza

Rosii prajite, mozzarella si rucola din: rosii, ulei de masline, otet, cimbru, paine, mozzarella, busuioc, rucola.

Mod de preparare:

Se pun într-o tavă 350g de roşii cherry tăiate în două, cu jumătatea tăiată în sus, şi se stropesc cu 1 lingură de ulei de măsline, 1 lingură de oţet balsamic; se presară câteva fire de cimbru tocate.

Se asezonează şi se coc 30 de minute. între timp, se prăjesc 4 felii groase de pâine, pâinea ţărănească fiind recomandată în acest caz, până devin aurii.

Se pun pe două farfurii şi se acoperă cu roşiile. Se împrăştie pe farfurii 125g de mozzarella ruptă în bucăţele, câteva frunze de busuioc şi 1 mână de rucola.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.