Rosii cherry in saramura din: roşii cherry, usutori, piper, ienibahar, sare, cimbru. Ingrediente: 2 kg roşii cherry frunze de vişin frunze de dafin 3 căpăţâni usturoi boabe de piper boabe de ienibahar 3 linguri sare grunjoasă 3 l apă cimbru Mod de preparare: Cureţi roşiile de codiţe, le speli şi le scurgi de apă. Apoi, […]
Rosii la saramura – usor de preparat
PrinteazaRosii la saramura din: rosii, sare. Roşiile la saramură sunt foarte bune in ciorbe şi tocăniţe cu legume sau cu carne. De asemenea, se pot folosi cu succes la pizza sau sosuri.
- un kg rosii mici, foarte bine coapte
- sare
Mod de preparare:
Se spală roşiile şi li se scot doar frunzuliţele. Apoi, se înţeapă cu un ac şi apoi se pun în borcane.
Se fierbe o saramură din 20 g sare grunjoasă pentru fiecare litru de apă, care se toarnă fierbinte peste roşii.
Borcanele se astupă cu capace şi se fierb la bain-marie timp de 30 de minute.
Rosii la saramura
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Rosii cherry in saramura
Roşii în saramură condimentată
Roşii în saramură condimentată din: rosii, radacina de telina, radacina de hrean, ardei iute, usturoi, zahar, marar, pikant fix, sare grunjoasa. Ingrediente: 2 kg rosii 1 radacina mare de telina 1 radacina de hrean 1 ardie iute 2 capatani mari de usturoi zahar 1-2 tulpina uscata de marar 1 plic pikant fix dulce acrisor sare […]
Pofta buna!