Rosii sarbesti la cuptor

Printeaza

O reteta de rosii la cuptor cu pesmet, costita afumata, unt, sare, piper si patrunjel.

Ingrediente:Rosii sarbesti la cuptor

  • 150 g pesmet
  • 250 g costiţă afumată
  • 100 g unt
  • 1,500 kg roşii
  • sare
  • piper
  • o linguriţă de unt
  • o legătură de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Intr-un vas uns cu grăsime se aranjează roşiile curăţate de pieliţe şi tăiate felii rotunde, alternativ punîndu-se cubuleţe de costiţă şi de unt.

Se presară pesmet, sare şi piper. Cînd s-a umplut vasul, se pune deasupra pesmet şi unt. Se adaugă o jumătate de cană de apă fierbinte. Se dă la cuptor la foc mic, pînă scade la jumătate. La final se presara patrunjel tocat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.