Rosii cu spanac

Printeaza

Rosii cu spanac din: spanac, suc de rosii, ulei, ceapa, nuci, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Rosii cu spanac

  • 1 kg spanac
  • 2 linguri suc de roşii
  • 1 cănită ulei de măsline
  • 1 ceapă mare
  • 6 linguri nuci tăiate
  • 3 lămâi
  • sare şi piper, după gust

 

Mod de preparare:

Spanacul se spală bine sub mai multe jeturi de apă rece, se taie fideluţă, şi se lasă la scurs. Se sărează şi se căleşte într-un vas cu ulei încins.

Se scoate şi se lasă la scurs. Ceapa se căleşte separat şi se toarnă peste spanac. Se adaugă suc de lămâie, suc de roşii şi piper şi se amestecă bine. Se pune nuca prăjită anterior şi se completează vasul cu câtă apă este nevoie.

Se lasă la foc mic până ce spanacul fierbe bine.

Se serveşte rece, cu ceapă tăiată fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.