Rosii cu ton

Printeaza

O reteta de rosii cu ton din: rosii, ton in ulei, sare, piper, otet, maioneza, unt, zeama de lamaie, mustar si menta.

Ingrediente:Rosii cu ton

  • rosii
  • ton in ulei
  • sare
  • piper
  • otet
  • doua linguri de maioneza
  • o lingura de unt
  • o lingurita de zeama de lamaie

pentru ornat:

  • mustar
  • frunze de menta

 

Mod de preparare:

Se aleg roşii tari şi cât mai mici. Li se taie un capac şi se scobesc. Se pre­sară un praf de sare, unul de piper şi se stropesc cu puţin oţet. Se aşază pe o farfurie cu gura în jos, să se scurgă.

Cu furculiţa se sfărâmă puţin, într-un castron, tonul, se adaugă maioneza, untul, zeama de lămâie, sarea şi piperul. Se freacă totul bine şi cu această pastă se umplu roşiile. Se ornează cu muştar şi frunze de mentă.

Rosii cu ton

Rosii cu ton

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.