Rosii cu ton
PrinteazaO reteta de rosii cu ton din: rosii, ton in ulei, sare, piper, otet, maioneza, unt, zeama de lamaie, mustar si menta.
- rosii
- ton in ulei
- sare
- piper
- otet
- doua linguri de maioneza
- o lingura de unt
- o lingurita de zeama de lamaie
pentru ornat:
- mustar
- frunze de menta
Mod de preparare:
Se aleg roşii tari şi cât mai mici. Li se taie un capac şi se scobesc. Se presară un praf de sare, unul de piper şi se stropesc cu puţin oţet. Se aşază pe o farfurie cu gura în jos, să se scurgă.
Cu furculiţa se sfărâmă puţin, într-un castron, tonul, se adaugă maioneza, untul, zeama de lămâie, sarea şi piperul. Se freacă totul bine şi cu această pastă se umplu roşiile. Se ornează cu muştar şi frunze de mentă.
Rosii cu ton
Pofta buna!