Rosii umplute cu branza la cuptor

Printeaza

Rosii umplute cu branza la cuptor din: rosii, branza, oua, margarina, lapte, marar, faina, lamaie, sare.

 

Ingrediente:

  • 4 roşii
  • 100 g brânză frământată sau telemea
  • 2 ouă

Ingrediente sos:

  • 200 g margarină
  • 400 ml lapte
  • 1 legătură mărar
  • 20 g făină
  • 100 ml suc de lămâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Rosii umplute cu branza la cuptor: Pregăteşti mai întâi sosul pentru care dizolvi făina în puţină apă rece.

Fierbi laptele şi când clocoteşte adaugi făina dizolvată şi laşi pe foc 10 minute amestecând continu pana cand sosul se ingroasa.

Speli roşiile, le tai un căpăcei, ie scoţi miezul şi le laşi să se scurgă.

Amesteci 2 linguri brânza fărâmiţată, gălbenuşurile, albuşurile bătute spumă şi mărarul tocat.

Umpli roşiile cu compoziţia de brânză. Le acoperi cu căpăcelul tăiat, le aşezi într-o tavă unsa cu margarina si le dai la cuptor pentru 20 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • rosii umplute cu branza la cuptor

1 comentariu

  1. Sunt perfecte pentru niste aperitive

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.