Rosii umplute cu branza la cuptor
PrinteazaRosii umplute cu branza la cuptor din: rosii, branza, oua, margarina, lapte, marar, faina, lamaie, sare.
Ingrediente:
- 4 roşii
- 100 g brânză frământată sau telemea
- 2 ouă
Ingrediente sos:
- 200 g margarină
- 400 ml lapte
- 1 legătură mărar
- 20 g făină
- 100 ml suc de lămâie
- sare
Mod de preparare:
Rosii umplute cu branza la cuptor: Pregăteşti mai întâi sosul pentru care dizolvi făina în puţină apă rece.
Fierbi laptele şi când clocoteşte adaugi făina dizolvată şi laşi pe foc 10 minute amestecând continu pana cand sosul se ingroasa.
Speli roşiile, le tai un căpăcei, ie scoţi miezul şi le laşi să se scurgă.
Amesteci 2 linguri brânza fărâmiţată, gălbenuşurile, albuşurile bătute spumă şi mărarul tocat.
Umpli roşiile cu compoziţia de brânză. Le acoperi cu căpăcelul tăiat, le aşezi într-o tavă unsa cu margarina si le dai la cuptor pentru 20 de minute.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- rosii umplute cu branza la cuptor
Sunt perfecte pentru niste aperitive