Rosii umplute cu branza de vaci

Printeaza

Rosii umplute cu branza de vaci din: branzica de vaci, smantana, rosii, frunze de busuioc.

 

Ingrediente:

  • 200 g brânzică de vaci
  • 100 g smântână
  • 10-12 roșii
  • frunze de busuioc

 

 

Mod de preparare:

Se pregătesc roșiile. Se taie un căpăcel, se scobește miezul și se lasă la scurs cu partea tăiată în jos.

Se zdobește brânzica de vaci și se amestecă cu smântâna. Se umplu roșiile și se ornează cu frunze de busuioc.

Rosii umplute cu branza de vaci

Rosii_umplute_cu_branzica_de_vaci

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.