rosii, ciuperci, orez, ceapa, ulei, patrunjel, sare, oregano si busuioc. Ingredinete: 10 rosii 1 kg ciuperci 1 cescuta cu orez basmati 1 ceapa ulei patrunjel sare oregano busuioc Mod de preparare: Spala cinci rosii si taie-le deasupra un capacel. Cu ajutorul unei lingurite, indeparteaza pulpa. Rosiile ramase opareste-le, […]
Rosii umplute cu branza (varianta)
PrinteazaRosii umplute cu branza din: rosii, telemea, branza dulce, branza de burduf, ou, smantana, cimbru, ulei, sare si piper.
Reteta Rosii umplute cu branza
- cate 2 rosii de portie
- 100 g telemea
- 100 g branza dulce
- 100 g branza de burdul cate o felie de branza topita pentru fiecare rosie
- 1 ou
- 1 lingura smantana
- putin cimbru
- 2 linguri ulei pentru tava
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli roşiile şi le tai câte un capac pe care nu-l arunci. Cu o linguriţă goleşti miezul, le presari cu sare în interior şi le laşi la scurs.
Mărunţeşti toate tipurile de brânză înafară de cea topită. Amesteci brânzeturile cu oul bătut separat cu smântână, sare şi piper.
Umpli roşiile, aşezi o felie de brânză topită, aşezi şi capacul roşiei şi dai la cuptor.
Rosii umplute cu branza
Pofta buna!
poate iti place si:
Rosii umplute cu branza si crutoane
rosii, crutoane, cascaval, carnati, sare, busuioc. Ingrediente: 5 roşii mari 1 ceaşca cu crutoane 100 g caşcaval 2 cârnaţi afumaţi sare după gust busuioc Mod de preparare: Taie partea de sus a roşiilor şi scoate pulpa. Amestecă pulpa de roşii cu crutoanele şi carnaţii tăiaţi bucăţi. Umple […]
Reteta zilei: Rosii umplute cu gouda
busuioc, gouda, ceapa, usturoi, sare, piper, ulei de masline, rosii. Ingrediente: 1 legatura busuioc branza gouda rasa 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 lingurita sare 1 lingurita piper ulei de masline 8 roșii Mod de preparare: Pregatiti ingredientele si preîncălziți cuptorul la 180C. Tăiați roșiile în jumătati […]
Pofta buna!