Rosii umplute cu carne macra

Printeaza

Rosii umplute cu carne macra

Ingrediente:

  • 12 roşii frumoase
  • 600 g carne macră
  • 1 felie de pâine
  • 2 Iinguri orez
  • 1 ceapă
  • sare
  • 1 lingură untură(ulei)
  • 2 linguri smântână

 

 

Mod de preparare:

Rosii umplute cu carne macra: Se face tocătura ca pentru ardei . Se aleg roşii rotunde, netede. Se taie capacul, se golesc şi se scot seminţele.

Se umplu cu tocătura, se aşază capacul la loc şi se pun în cratiţă. Din miezul scos, trecut prin sită, se face un sos ca pentru ardei, se toarnă peste roşii şi se fierb înăbuşit la cuptor.

Înainte de a servi, se adaugă smântână. Tocătura se poate pregăti de asemenea ca pentru musacaua de vinete .

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.