Rosii umplute cu carne de miel si orez

Printeaza

Rosii umplute cu carne de miel si orez: rosii, carne tocata de miel, orez, ulei, ceapa, usturoi, cascaval, patrunjel verde, sare, piper.

Ingrediente:Rosii umplute cu carne de miel si orez

  • 9 rosii
  • 300 g carne de miel tocata
  • 1/2 pahar orez
  • 1/2 ceasca ulei
  • 1 ceapa
  • 3 graunti de usturoi
  • 4 linguri cascaval ras
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare

Se spala rosiile, li se taie capacele, apoi se golesc cu lingurita.

Separat se amesteca uleiul cu sare si piper si se pune cate o lingurita in fiecare rosie. Se pun in tava si se dau la cuptor cca 8 minute.

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, usturoi si patrunjel si se da la cuptor 30 de minute, amestecand din cand in cand.

Se adauga orezul fiert. Se umplu rosiile si se presara cu cascaval ras.

Se mai toarna putin ulei si se rumenesc in cuptor.

Rosii umplute cu carne de miel si orez

Rosii umplute cu branza si crutoane

Rosii umplute cu branza si crutoane din: rosii, crutoane, cascaval, carnati, sare, busuioc. Ingrediente: 5 roşii mari 1 ceaşca cu crutoane 100 g caşcaval 2 cârnaţi afumaţi sare după gust busuioc   Mod de preparare: Taie partea de sus a roşiilor şi scoate pulpa. Amestecă pulpa de roşii cu crutoanele şi carnaţii tăiaţi bucăţi. Umple […]

Reteta zilei: Rosii umplute cu gouda

Rosii umplute cu gouda din: busuioc, gouda, ceapa, usturoi, sare, piper, ulei de masline, rosii. Ingrediente:  1 legatura busuioc branza gouda rasa 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 lingurita sare 1 lingurita piper ulei de masline 8 roșii     Mod de preparare: Pregatiti ingredientele si preîncălziți cuptorul la 180C. Tăiați roșiile în jumătati […]

Rosii umplute cu ton si capere

Rosii umplute cu ton si capere

Rosii umplute cu ton si capere din: rosii, quinoa, ton, ceapa, capere, patrunjel, oregano, coaja de lamaie, maioneza, mustar. Ingrediente: 4 rosii ½ cana quinoa 1 cutie ton 1 ceapa, tocata 2 linguri capere ½ cana patrunjel tocat 1 lingura oregano, tocat coaja de lamaie 1 lingura maioneza 2 lingurite mustar   Mod de preparare: […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.