Brisket Marinat în Vin Roșu din: brisket de vita, vin rosu, ceapa, usturoi, morcovi, telina, frunze de dafin, boabe de piper, sare, ulei, supa. Brisket-ul marinat în vin roșu este o capodoperă culinară ce îmbină tradiția cu inovația, oferind un festin de arome și texturi inegalabil. Acest preparat nu doar că satisface cele mai rafinate […]
Rosii umplute cu carne de porc
PrinteazaRosii umplute cu carne de porc din: rosii, usturoi, lamaie, menta, orez, carne de porc, unt, chimen, sare, piper.
Ingrediente:
- 8 roşii mari
- 2 căţei mari de usturoi
- zeama unei lămâi
- 2 linguri de mentă uscată
pentru umplutură:
- 1 pahar orez
- 200 g carne tocată de porc
- 20 g unt
- chimen măcinat
- piper
- sare
Mod de preparare:
Rosii umplute cu carne de porc: Tăiaţi roşiilor căpăcele, scoăteţi-le miezurile şi înlăturaţi seminţele.
Umpleţi roşiile, folosind şi miezurile; puneţi-le la loc căpăcelul, aşezaţi-le în cratiţă, acoperiţi-le cu sucul de roşii şi apă.
Puneţi la cuptor timp de 30 de minute.
Pofta buna!
Biscuiți Crocanți cu Secară și Semințe de Chia
Biscuiți Crocanți cu Secară și Semințe de Chia din: faina de secara, seminte de chia, faina integrala de grau, bicarbonat de sodiu, sare de mare, miere, ulei de masline, apa. În căutarea unui snack sănătos, crocant și plin de nutrienți? Acești biscuiți cu secară și semințe de chia sunt răspunsul! Perfect echilibrați între gust și […]