Rosii umplute cu gouda din: busuioc, gouda, ceapa, usturoi, sare, piper, ulei de masline, rosii. Ingrediente: 1 legatura busuioc branza gouda rasa 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 lingurita sare 1 lingurita piper ulei de masline 8 roșii Mod de preparare: Pregatiti ingredientele si preîncălziți cuptorul la 180C. Tăiați roșiile în jumătati […]
Rosii umplute cu carne si verdeata
PrinteazaRosii umplute cu carne si verdeata din: rosii, carne, orez, ou, patrunjel, ulei, iaurt.
Ingrediente:
- 2-3 roşii de mărime potrivită
- 50 g carne fiartă
- 1 lingură orez fiert
- 1/2 ou
- pătrunjel verde
- 10 g ulei
- 2 linguri iaurt sau 1 linguriţă smantana
Mod de preparare:
Se spală roşiile, se taie deasupra capacul, se scobesc de miez şi se lasă să se scurgă.
Carnea fiartă se toacă, se amestecă cu orezul, oul şi pătrunjelul verde.
Se umplu roşiile cu această compoziţie, se aşazâ într-un vas smălţuit şi se acoperă cu sucul de roşii obţinut din miezul care se amestecă cu uleiul.
Se dau la cuptor, la un foc iute, să fiarbă pana încep să scadă. Se servesc calde, cu iaurt sau smantană.
Pofta buna!
poate iti place si:
Rosii umplute cu ton si capere
Rosii umplute cu ton si capere din: rosii, quinoa, ton, ceapa, capere, patrunjel, oregano, coaja de lamaie, maioneza, mustar. Ingrediente: 4 rosii ½ cana quinoa 1 cutie ton 1 ceapa, tocata 2 linguri capere ½ cana patrunjel tocat 1 lingura oregano, tocat coaja de lamaie 1 lingura maioneza 2 lingurite mustar Mod de preparare: […]
Rosii umplute cu sardele si usturoi
Rosii umplute cu sardele si usturoi din: rosii, ceapa, usturoi, patrunjel, marar, paine, sardele, ulei, pesmet, pasta de rosii, sare, piper. Ingrediente: 10 roşii 2 cepe 2 căţei de usturoi pătrunjel şi mărar verde 2 felii de pâine albă 1 cutie de sardele ulei 1 lingură de pesmet 1 lingură pastă de roşii sare piper […]
Pofta buna!