Rosii umplute cu carne de vita la cuptor

Printeaza

Rosii umplute cu carne de vita la cuptor din: rosii, carne de vita, ulei, ceapă, morcov, ardei, frunze de telina, patrunjel verde, sare, piper, supa de vita.

Rosii_umplute_cu_carne_de_vita_la_cuptor

Ingrediente:

  • 8 roşii potrivite
  • 300 g carne de vită tocată
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • frunze de ţelină
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 300 ml supă de vită

Mod de preparare:

Tai un căpăcel fiecărei roşii, le scobeşti cu grijă şi le pui cu gura în jos să se scurgă de zeamă.

Căleşti în ulei ceapa tăiată mărunt, adaugi morcovul dat prin râzătoare, ardeiul tăiat cubuleţe şi carnea tocată. Sărezi şi piperezi după gust.

Când carnea şi legumele sunt bine pă­trunse, iei tigaia de pe foc. Adaugi frunze de ţelină şi de pătrunjel tocate, amesteci bine şi umpli roşiile cu acest amestec.

Le aşezi într-o tavă, umpli vasul cu supa de vită şi laşi la cuptor 40 de minute. Dacă mai este nevoie de supă, adaugi în tavă pe timpul coacerii.

Rosii umplute cu carne de vita la cuptor

Rosii_umplute_cu_carne_de_vita_la_cuptor

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.