Rosii umplute cu carne de vita si usturoi
PrinteazaRosii umplute cu carne de vita si usturoi din: rosii, carne de vita tocata, pesmet, paine, ceapa, usturoi, patrunjel, ulei, lapte, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg rosii
- 500 g carne de vita tocata
- 4 linguri pesmet
- 1 felie paine
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 1 legatura patrunjel
- 2-3 linguri ulei
- 3-4 linguri lapte
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli rosiile, le tai capacul fi scobesti miezul cu o lingura. Le pui la scurs. Inmoi painea in lapte si o storci.
Amesteci carnea de vita cu painea, pesmetul, patrunjelul tocat, uleiul, ceapa tocata si usturoiul pisat. Asezonezi cu sare §i piper dupa gust.
Umpli rosiile, le asezi capacele si le pui intr-un vas.
Torni apa cat sa ajunga la jumatatea rosiilor, acoperi si lasi sa fiarba la foc mic. Cand s-au patruns, dai cratita la cuptor 15-20 de minute, descoperita.
Rosii umplute cu carne de vita si usturoi
Pofta buna!