Rosii umplute cu cascaval si ceapa
PrinteazaO reteta de rosii umplute cu cascaval si ceapa din: rosii, branza, cascaval, busuioc, ceapa, ceapa verde si ulei de masline.
- 5 rosii medii
- 1/2 canuta branza alba
- 5 linguri cascaval ras
- 1 lingurita busuioc proaspat
- 1 ceapa taiata
- 2 cepe verzi mici, taiate
- 1/2 cana ulei de masline
Mod de preparare:
Taie capacul rosiilor si scobeste miezul cu o lingura. Soteaza ceapa intr-o tigaie cu ulei de masline, pana isi schimba culoarea. Ia apoi tigaia de pe foc.
Adauga in tigaie branza, cascavalul, busuiocul, putina sare si niste piper negru macinat. Amesteca bine.
Umple cavitatile rosiilor cu aceasta compozitie. Adauga niste cascaval ras la final si pune inapoi capacul rosiei.
Unge o tava cu ulei si pune rosiile, apoi da-le la cuptor 30 de minute la 110 grade Celsius. Serveste rosiile fierbinti. Le poti decora cu o frunza de menta proaspata.
Rosii umplute cu cascaval si ceapa
Pofta buna!