Rosii umplute cu castraveti

Printeaza

Rosii umplute cu castraveti

Ingrediente:

  • 6 roşii mari
  • 3 castraveţi
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 2 ardei graşi
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură oţet
  • sare
  • piper
  • mărar tocat

 

 

Mod de preparare:

Rosii umplute cu castraveti: Tai capacul de la fiecare roşie, le scoţi miezul, le sărezi şi le laşi la scurs.

Intre timp, prepari o salată din castraveţi tăiaţi rondele, usturoi tăiat mărunt, sare, ulei, oţet, piper şi mărar.

Umpli roşiile cu această salată şi decorezi roşiile cu ardei tăiaţi fideluţă şi aşezi deasupra căpăcelul puţin înclinat.

Pui roşiile pe un platou, presari de jur împrejur ardei gras tăiat şi le laşi la rece 30 de minute.

 

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.