Rosii umplute cu castraveti
PrinteazaRosii umplute cu castraveti
Ingrediente:
- 6 roşii mari
- 3 castraveţi
- 3-4 căţei de usturoi
- 2 ardei graşi
- 2 linguri ulei
- 1 lingură oţet
- sare
- piper
- mărar tocat
Mod de preparare:
Rosii umplute cu castraveti: Tai capacul de la fiecare roşie, le scoţi miezul, le sărezi şi le laşi la scurs.
Intre timp, prepari o salată din castraveţi tăiaţi rondele, usturoi tăiat mărunt, sare, ulei, oţet, piper şi mărar.
Umpli roşiile cu această salată şi decorezi roşiile cu ardei tăiaţi fideluţă şi aşezi deasupra căpăcelul puţin înclinat.
Pui roşiile pe un platou, presari de jur împrejur ardei gras tăiat şi le laşi la rece 30 de minute.
Poftă bună!