Rosii umplute cu ciuperci, ceapa si orez din: rosii, ciuperci, ceapa, orez, paturnjel, ulei, margarina, sare, piper.
Roșiile sunt o sursă excelentă de nutrienți esențiali. Acestea conțin vitamina C, potasiu, vitamina K, vitamina A, fier și fibre. Sunt, de asemenea, bogate în antioxidanți, cum ar fi licopenul, care oferă roșiilor culoarea roșie caracteristică și este asociat cu reducerea riscului de anumite boli.
Vitamina K si Calciul, doi nutrienti furnizati de rosii, sunt excelenti factori de fortificare si regenerare a tesutului osos. Licopenul s-a dovedit util in imbunatatirea masei osoase.
Ciuperci cu rosii din: ciuperci, ceapa, rosii, faina, untdelemn, sare, verdeata. Ingrediente: un kilogram ciuperci 4 cepe 10 roşii o linguriţă făină un pahar untdelemn sare verdeaţă Mod de preparare: Se curăţă ciupercile, se spală, se taie felii mai mari, se înăbuşesc in untdelemn, cu ceapa fin tăiată, se adaugă felii de roşii, verdeaţă, […]
Rosii carnoase umplute cu ciuperci din: rosii, ciuperci, zeama de lamaie, untdelemn, sare, verdeata. Ingrediente: 8 roşii potrivite 500 g ciuperci zeamă de lămâie untdelemn sare verdeaţă Mod de preparare: Se spală roşiile, se taie căpăcelul, se scobesc de seminţe, iar miezul se amestecă cu salata, de ciuperci şi se umplu roşiile. Salata de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.