Rosii umplute cu ciuperci si ceapa

Printeaza

Rosii umplute cu ciuperci si ceapa din: ciuperci, rosii, untdelemn, faina, smantana, ceapa, patrunjel, sare, piper, lapte.

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci
  • 8-10 roşii
  • o lingură untdelemn
  • o lingură faină
  • o lingură smântână
  • o ceapă
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper
  • puţin lapte

 

Mod de preparare Rosii umplute cu ciuperci si ceapa:

Se spală bine ciupercile, se toacă şi se prăjesc în untdelemn împreună cu o ceapă tocată.

Se adaugă apoi făina, se toarnă puţin lapte, sare, piper şi se amestecă bine pe foc mic. Apoi se pune smântână.

Roşiile se spală, li se taie un căpăcel, se scobesc de miez, se pun cu gura în jos să se scurgă de zeamă.

Se umplu cu compoziţia de ciuperci şi se dau, 10 minute, la cuptor.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Este ok, dar fara faina, faina strica tot in reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.