Rosii umplute cu ciuperci si ceapa
PrinteazaRosii umplute cu ciuperci si ceapa din: ciuperci, rosii, untdelemn, faina, smantana, ceapa, patrunjel, sare, piper, lapte.
Ingrediente:
- 500 g ciuperci
- 8-10 roşii
- o lingură untdelemn
- o lingură faină
- o lingură smântână
- o ceapă
- pătrunjel verde
- sare
- piper
- puţin lapte
Mod de preparare Rosii umplute cu ciuperci si ceapa:
Se spală bine ciupercile, se toacă şi se prăjesc în untdelemn împreună cu o ceapă tocată.
Se adaugă apoi făina, se toarnă puţin lapte, sare, piper şi se amestecă bine pe foc mic. Apoi se pune smântână.
Roşiile se spală, li se taie un căpăcel, se scobesc de miez, se pun cu gura în jos să se scurgă de zeamă.
Se umplu cu compoziţia de ciuperci şi se dau, 10 minute, la cuptor.
Pofta buna!
Este ok, dar fara faina, faina strica tot in reteta asta