Roşii umplute cu conopidă si branza

Printeaza

Roşii umplute cu conopidă

Ingrediente:

  • 1 kg roşii
  • 300 g conopidă
  • 100 g brânză dulce
  • 200 g maioneză
  • verdeaţă
  • 3-4 căţei de usturoi
  • sare

 

 

 

Mod de preparare:

Roşii umplute cu conopidă si branza: Roşiile se spală, li se taie capacul, se scobesc şi se aşază cu gura în jos pe un platou, ca să se scurgă. Conopida desfăcută în bucheţele se spală şi se fierbe în apă cu sare, apoi se pune la scurs într-o strecurătoare.

După ce s-a răcit, se taie în cubuleţe, care se amestecă cu maioneza, brânza şi mujdeiul de usturoi. Roşiile umplute se aşază pe un platou şi se ornează cu verdeaţă. Se lasă la rece înainte de a se consuma.

 

Poftă bună!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.