Rosii umplute cu orez din: rosii, ceapa verde, orez, morcov, ulei, verdeata, sare, piper, ceapa, faina, unt, marar. Ingrediente: 12 roșii de dimensiune medie 3-4 fire de ceapă verde 100 g orez 1 morcov mic 1 lingură ulei 1 legătură verdeață sare piper măcinat pentru sos: miezul roșiilor 1 ceapă mică 1 linguriță făină 1 […]
Rosii umplute cu conopida si feta
PrinteazaRosii umplute cu conopida si feta din: rosii, conopida, ceapa, usturoi, branza feta, iaurt, ou, mustar, ulei, castravete acru, nucşoară, sare, piper negru.
Ingrediente:
- 9 roşii
- 1 conopidă
- 1 ceapă
- 1 căţel de usturoi
- 100 g brânză feta
- 100 g iaurt
- 1 ou
- 1 linguriţă muştar
- 70 ml ulei
- 1 castravete acru
- nucşoară
- sare
- piper negru
Mod de preparare:
Tai câte un căpăcel roşiilor, la partea dinspre codiţă şi, cu ajutorul unei linguriţe, le scoţi miezul pe care îl vei folosi ca ingredient la o altă mâncare. Laşi roşiile să se scurgă, cu tăietura în jos.
Fierbi oul tare. Desfaci conopida în bucheţele pe care le fierbi pentru 10 minute.
Faci maioneza din gălbenuş, ulei, muştar, sare şi piper.
Tai în cubuleţe albuşul, brânza, castravetele, ceapa şi usturoiul curăţate.
Le amesteci cu maioneza, iaurtul şi conopida mărunţită şi condiment după gust.
Umpli roşiile cu salata de conopidă. Le oferi mesenilor sub forma unor ceşcuţe, aşezând roşia pe capacul ei întors. Le laşi puţin în frigider, pentru a se întrepătrunde gusturile şi aromele.
Rosii umplute cu conopida si feta
Pofta buna!
poate iti place si:
Rosii umplute cu orez – usor de preparat
Pofta buna!
Imi plac rosiile umplute