Rosii umplute cu crema de branza si caju din: rosii, telemea de vaca, mascarpone, ceapa, marar, caju, cimbrisor proaspat.
Ingredinete:
8 roşii medii
300 g telemea de vacă
100 g brânză mascarpone
2-3 fire ceapă
2-3 fire mărar
100 g caju măcinat
cimbrişor proaspăt
Mod de preparare:
Pentru început, se spală roşiile, se curăţă codiţele şi se taie în aşa fel încât să se poată scoate miezul.
Pălăriuţele se păstrează pentru ornat.
Separat, într-un bol, se rade telemeaua de vacă. E bine să fie dată pe răzătoarea mică, să nu se zdrobească, astfel crema o să aibă un aspect foarte plăcut.
Sâmburii de caju se zdrobesc cu sticla sau se macină şi se adaugă în bolul cu brânză.
Ceapa şi mărarul se spală şi se taie cât se poate de fin, apoi se adaugă şi ele în bolul cu brânză.
Se pune şi brânza mascarpone şi se amestecă uşor până se omogenizează bine.
Se umplu roşiile scurse în prealabil, se adaugă pălăriuţele şi se ornează cu crenguţe de cimbrişor proaspăt.
Rosii umplute cu masline si ton din: ton, rosii, masline, ceapa, telina, mar, maioneza, seminte. Ingrediente: 1 conservă de ton în suc propriu 6 roşii mari 300 g murături asortate 1 ceapă mică 100 g rădăcină de ţelină 12 măsline negre 1 măr maioneză 12 boabe de strugure alb seminţe de floarea-soarelui Mod de […]
Rosii umplute cu orez basmati din: rosii, ciuperci, orez, ceapa, ulei, patrunjel, sare, oregano si busuioc. Ingredinete: 10 rosii 1 kg ciuperci 1 cescuta cu orez basmati 1 ceapa ulei patrunjel sare oregano busuioc Mod de preparare: Spala cinci rosii si taie-le deasupra un capacel. Cu ajutorul unei lingurite, indeparteaza pulpa. Rosiile ramase opareste-le, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Perfecte pentru aperitiv