Roşii umplute cu crenvurşti şi garnitură de macaroane
PrinteazaRoşii umplute cu crenvurşti şi garnitură de macaroane
Ingrediente:
- 4 roşii
- 100 g caşcaval
- 5 crenvurşti
- 4 ouă
- 25 g unt
- 100 g macaroane
- ulei
- sare
- piper
- 1 legătură mărar
Mod de preparare:
Tai roşiilor un căpăcel, le scoţi miezul şi le laşi să se scurgă. Fierbi macaroanele în apă cu sare, iar crenvurştii îi tai bucăţi şi-i prăjeşti în ulei încins. Intr-o altă tigaie prăjeşti separat ouăle ochiuri.
După ce au fiert macaroanele, le răstorni într-o strecurătoare şi le amesteci cu untul şi caşcavalul ras.
Umpli roşiile cu crenvurştii prăjiţi, pui pe fiecare roşie câte un ou ochi, presari verdeaţa tocată, piper şi le aşezi pe toate pe pat de macaroane amestecate cu caşcaval.
Roşii umplute cu crenvurşti şi garnitură de macaroane
Poftă bună!
Sunt bune rosiile cu crenvursti