Rosii umplute cu cruditati

Printeaza

Rosii umplute cu cruditati din: rosii, ceapa, malsine, telemea, otet, ulei, sare, piper, busuioc.

Ingrediente:

  • 6 roşii mijlocii
  • 6 fire de ceapă verde
  • 20 de măsline fără sâmburi
  • 200 g brânză telemea de oaie sau de capră
  • 2 linguri cu oţet de mere
  • 3 linguri cu ulei
  • 1 linguriţă cu busuioc tocat
  • sare
  • piper
  • 2 ardei capia sau 1 gogoşar

 

Mod de preparare Rosii umplute cu cruditati:

Spălaţi roşiile, tăiaţi rozete în jurul codiţelor şi goliţi-le de miez. Miezul tocat puneţi-l într-un castron adânc.

Peste acesta puneţi ceapa tocată – partea albă şi cea verde, măslinele fară sâmburi, rupte bucăţi, brânza tăiată cubuleţe, ardeiul tăiat felii subţiri, sare, piper, busuioc tocat, oţet şi ulei.

Amestecaţi cu o furculiţă de jos în sus, apoi umpleţi roşiile. Lăsaţi platoul la rece 30 minute, serviţi cu chifle proaspete, ca aperitiv.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.