Rosii umplute cu branza si marar
PrinteazaRosii umplute cu branza si marar din: rosii, branza, smantana, marar, sare, piper.
- 1 kg rosii
- 200 g branza proaspata
- 100 ml smantana
- 1 legatura de marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Amesteci brânza cu smântâna. Se frământă bine până se obţine o compoziţie omogenă condimentată cu sare. Atât pentru aspect, cât mai ales pentru gust şi miros se adaugă mărar proaspăt, tăiat foarte fin. După ce aţi terminat această etapă treceţi la scobitul roşiilor.
Acestea se curăţă de seminţe cu ajutorul unui cuţit şi a unei linguriţe, după ce au fost spălate şi li s-au tăiat căpăcelele.
O altă modalitate mai simplă este de a umple jumătăţile de roşii. Odată tăiate în două şi curăţate de seminţe, se pune în fiecare cuib brânză cu mărar.
Rosii umplute cu branza si marar
Pofta buna!