Rosii umplute cu branza si marar

Printeaza

Rosii umplute cu branza si marar din: rosii, branza, smantana, marar, sare, piper.

Ingrediente:Rosii_umplute_cu_branza_si_marar

  • 1 kg rosii
  • 200 g branza proaspata
  • 100 ml smantana
  • 1 legatura de marar
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Amesteci brânza cu smântâna. Se frământă bine până se obţine o compoziţie omogenă condimentată cu sare. Atât pentru aspect, cât mai ales pentru gust şi miros se adaugă mărar proaspăt, tăiat foarte fin. După ce aţi terminat această etapă treceţi la scobitul roşiilor.

Acestea se curăţă de seminţe cu ajutorul unui cuţit şi a unei linguriţe, după ce au fost spălate şi li s-au tăiat căpăcelele.

O altă modalitate mai simplă este de a umple jumătăţile de roşii. Odată tăiate în două şi curăţate de seminţe, se pune în fiecare cuib brânză cu mărar.

Rosii umplute cu branza si marar

Rosii_umplute_cu_branza_si_marar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.