Roşii umplute cu branză

Printeaza

Roşii umplute cu branză

Ingrediente:Roşii umplute cu branză

  • 1 kg roşii
  • 100 g brânză dulce
  • 100 g brânză sărată
  • 3 linguri smântână
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • 50 g caşcaval

 

Mod de preparare:

Roşiile se spală, li se taie capacul, se scobesc în interior cu o lingură şi se aşază pe un platou cu gura în jos să se scurgă.

Din brânză, unt topit, smântână, verdeaţă tocată fin şi sare se face un amestec omogen şi se umplu roşiile. Se aşază pe un platou şi se ornează cu caşcaval ras pe deasupra.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.