Rosii umplute cu carne si ciuperci

Printeaza

Rosii umplute cu carne si ciuperci

Ingrediente:Rosii umplute cu carne si ciuperci

  • 12 roşii mijlocii
  • putină carne de pasăre fiartă sau friptă
  • 3 — 4 ciuperci
  • sare
  • piper
  • puţin oţet

Pentru maioneză:

  • 1 gălbenuş
  • 1 linguriţă muştar
  • 50 g ulei

 

Mod de preparare:

Se pregătesc roşiile după cum s-a arătat mai sus. Se lasă să se scurgă după ce s-a pus sare, piper, oţet. Se taie mărunt un rest de carne de pasăre, fiert sau fript, se amestecă cu maioneză, adăugând câteva ciuperci tăiate felii şi fierte în apă cu sare.

Se umplu roşiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciupercă şi se aşază pe farfurie cu frunze de pătrunjel verde împrejur.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.