Rosii umplute cu conopida

Printeaza

Rosii umplute cu conopida

Ingrediente:Rosii umplute cu conopida

  • 1 kg roşii
  • 300 g conopidă
  • 250 g maioneză
  • verdeaţă
  • mujdei de usturoi
  • sare

 

Mod de preparare:

Roşilor le tai capacul, le scobeşti şi le aşei cu gura în jos să se scurgă. Conopida desfăcută în bucheţele o fierbi in apă cu sare şi o laşi să se scurgă.

După ce s-a răcit o tai în cubuleţe, pe care le amesteci cu maioneza şi mujdeiul de usturoi. Umpli roşiile şi le ornezi cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.