Rosii umplute cu crema de branza cu busuioc
PrinteazaRosii umplute cu crema de branza cu busuioc din: rosii, branza de vaci, smantana, busuioc uscat, ulei, frunze de busuioc.
- 3 rosii
- 100 g branza de vaci
- 2 lingurite smantana
- busuioc uscat
- ulei
- frunze busuioc
Mod de preparare:
Speli roşiile şi ceapa verde pe care o cureţi şi o toci. Tai fâşii subţiri de şuncă şi de caşcaval. Toci varza. Amesteci toate ingredientele, în afară de ro-şii, într-un vas mare. Potriveşti de sare, piper, ulei şi oţet. Tai roşiile în câte 3 felii groase.
Aşezi din compoziţia obţinută pe fiecare dintre ele şi le pui în straturi. Serveşti imediat decorate cu frunze de busuioc.
Rosii umplute cu crema de branza cu busuioc
Pofta buna!