Rosii umplute cu crema de branza cu busuioc

Printeaza

Rosii umplute cu crema de branza cu busuioc din: rosii, branza de vaci, smantana, busuioc uscat, ulei, frunze de busuioc.

Ingrediente:Rosii_umplute_cu_crema_de_branza_cu_busuioc

  • 3 rosii
  • 100 g branza de vaci
  • 2 lingurite smantana
  • busuioc uscat
  • ulei
  • frunze busuioc

 

Mod de preparare:

Speli roşiile şi ceapa verde pe care o cureţi şi o toci. Tai fâşii subţiri de şuncă şi de caşcaval. Toci varza. Amesteci toate ingredientele, în afară de ro-şii, într-un vas mare. Potriveşti de sare, piper, ulei şi oţet. Tai roşiile în câte 3 felii groase.

Aşezi din compoziţia obţinută pe fiecare dintre ele şi le pui în straturi. Serveşti imediat decorate cu frunze de busuioc.

Rosii umplute cu crema de branza cu busuioc

Rosii_umplute_cu_crema_de_branza_cu_busuioc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.