Rosii umplute cu crema de branza
PrinteazaRosii umplute cu crema de branza
- 4 roşii mari
- 1 cutie cremă de brânză mascarpone
- 2 fire de ceapă verde
- 2 cubuieţe brânză feta
- 1 legătură de mărar
- 50 g susan seminţe
- 1 salată
- 1 castravete
- 2 ouă fierte tari
Preparare:
Se spală roşiile, se şterg şi se golesc de sâmburi. Se lasă la scurs pe un şervet absorbant.
Intr-un castron se pune cremă de brânză, ceapă tocată mărunt, mărarul tocat, seminţele de susan şi brânza feta şi se amestecă cu mixerul până se fac ca o cremă.
Se umplu rosiile cu crema de branza. se asaza pe un platou ornate cu salata verde, castraveti taiati rondele si oua fierte taiate jumatati. Se servesc imediat.
Pofta buna!
As pregati si eu niste rosii umplute. Am cam ramas in pana de retete si asta ar fi o reteta buna.