Rosii umplute cu crema de sardele

Printeaza

O reteta simpla de rosii umplute cu crema de sardele din: rosii, sardele in ulei, lamaie, maioneza, unt, patrunjel si piper.

Ingrediente:Rosii umplute cu crema de sardele

  • 6 roşii
  • 250 gr sardele în ulei
  • 100 ml maioneză
  • 1 lămâie
  • puţin unt
  • pătrunjel
  • piper

 

Mod de preparare:

Roşiile se spală bine şi se scobesc pentru a se goli interiorul. Sardelele se storc de ulei, se zdrobesc cu fur­culiţa, se adaugă atâta unt cât este necesar ca să obţinem o pastă spumoasă.

Se adaugă maioneza, piperul, sarea şi puţin suc de lămâie. Cu această pastă umplem roşiile, le aranjăm în vas, le punem în cuptor (deja încălzit) şi le coacem circa 10 minute. Le garnisim cu pătrunjel.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.