Rosii umplute cu ficatei
PrinteazaRosii umplute cu ficatei
- 8 roşii
- 500 g ficăţei de pui
- 2 cepe
- 1 pahar cu vin
- 100 ml sos de roşii
- pătrunjel
- sare, piper, ulei
Mod de preparare:
Trece ficăţeii de pui prin maşina de tocat sau taie-i cât mai mărunt. Separat, taie ceapa şi căleşte-o în ulei încins.
Adaugă apoi ficăţeii şi lasă-i şi pe ei să se călească bine. Adaugă apoi verdeaţa tocată fin, sare şi piper. La fiecare roşie taie câte un căpăcel şi scoate pulpa. Umple golul rămas cu ficăţeii căliţi.
Aşază roşiile într-o tavă unsă cu ulei şi toarnă sosul de roşii. La final, stinge cu vin. Cu acest amestec poţi umple şi jumătăţi de ardei graşi.
Pofta buna!
Nu am mai mancat rosii umplute cu ficatei. Nu suna rau 🙂