Rosii umplute cu masline si ton
PrinteazaRosii umplute cu masline si ton din: ton, rosii, masline, ceapa, telina, mar, maioneza, seminte.
- 1 conservă de ton în suc propriu
- 6 roşii mari
- 300 g murături asortate
- 1 ceapă mică
- 100 g rădăcină de ţelină
- 12 măsline negre
- 1 măr
- maioneză
- 12 boabe de strugure alb
- seminţe de floarea-soarelui
Mod de preparare:
Decupează căpăcelele roşiilor, goleşte-le de miez, apoi aşază-le într-un castron. Amestecă tonul cu rădăcina de ţelină rasă, miezul de roşii şi murăturile tocate mărunt. Adaugă ceapa tocată, măslinele tăiate felii, boabele de struguri şi mărul curăţat şi tăiat cubuleţe.
Adaugă maioneza şi amestecă bine totul. Umple roşiile cu amestecul preparat şi presară deasupra seminţele.
Pofta buna!