Rosii umplute cu orez basmati

Printeaza

Rosii umplute cu orez basmati din: rosii, ciuperci, orez, ceapa, ulei, patrunjel, sare, oregano si busuioc.

Ingredinete:Rosii umplute cu orez basmati

  • 10 rosii
  • 1 kg ciuperci
  • 1 cescuta cu orez basmati
  • 1 ceapa
  • ulei
  • patrunjel
  • sare
  • oregano
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Spala cinci rosii si taie-le deasupra un capacel. Cu ajutorul unei lingurite, indeparteaza pulpa. Rosiile ramase opareste-le, decojeste-le si paseaza-le cu furculita.

Pune-le la fiert impreuna cu pulpa rosiilor scobite. Potriveste gustul de sare si aromatizeaza cu putin oregano si busuioc. Taie ceapa marunt si caleste-o in ulei.

Adauga sare si ciupercile curatate si feliate. Lasa-le sa se inabuse bine. La final pune orezul separata si patrunjelul tocat. Cu amestecul astfel obtinut, umplu rosiile. Aseaza-le intr-un vas termorezistent.

Toarna sosul de rosii si lasa-le la cuptor 35-40 de minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.