Rosii umplute cu orez si mozzarella

Printeaza

Rosii umplute cu orez si mozzarella din: rosii, mozzarella, orez, praz, suc de rosii, patrunjel, ulei, sare, piper si apa.

Ingrediente:Rosii_umplute_cu_orez_si_mozzarella

  • 8 rosii
  • 8 bile mici mozzarella

pentru garnitura:

  • 8 linguri orez
  • parte alba a unui praz
  • 200 ml suc de rosii
  • cateva fire de patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 100 ml apa

 

Mod de preparare:

Roşiile se scobesc, se presară cu sare la interior şi se lasă cu gura în jos să se scurgă. Pentru garnitură, prazul se taie mărunt şi se căleşte într-o lingură de ulei. Când s-a înmu­iat, se adaugă orezul şi se lasă 2 minute, amestecând mereu.

Apoi, se toarnă apă şi se fierbe până se evaporă. Se pun sare, piper, suc de roşii şi mie­zul tocat al roşiilor de umplut şi se continuă fierberea. Roşiile se umplu cu câte o bilă de mo­zzarella, se ung cu ulei şi se coc 20 de minute. Se servesc cu garnitură şi pătrunjel.

Rosii umplute cu orez si mozzarella

Rosii_umplute_cu_orez_si_mozzarella

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.