Rosii umplute cu oua si cascaval
Printeaza
O reteta simpla de rosii umplute cu oua, cascaval, unt, sare, piper si patrunjel verde.
Ingrediente:
- 6 roşii
- 150 g caşcaval
- 3 ouă
- 25 g unt
- sare
- piper
- ulei
- 1 legătură pătrunjel verde
Mod de preparare:
Speli roşiile, le tai un căpăcel, le scoţi miezul, le presari cu sare şi le laşi să se scurgă. Fierbi ouăle tari, apoi le treci sub un jet de apă rece, le cureţi şi le tai mărunt. Razi caşcavalul şi-l amesteci cu ouăle, untul, pătrunjelul fin tocat, sare şi piper după gust.
Umpli roşiile cu această compoziţie, le aşezi într-o tavă unsă cu ulei şi le dai la cuptor pentru 15-20 de minute.
Pofta buna!