Rosii umplute cu oua si cascaval

Printeaza

 

O reteta simpla de rosii umplute cu oua, cascaval, unt, sare, piper si patrunjel verde.Rosii umplute cu oua si cascaval

Ingrediente:

  • 6 roşii
  • 150 g caşcaval
  • 3 ouă
  • 25 g unt
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 legătură pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Speli roşiile, le tai un căpăcel, le scoţi miezul, le presari cu sare şi le laşi să se scurgă. Fierbi ouăle tari, apoi le treci sub un jet de apă rece, le cureţi şi le tai mărunt. Razi caşcavalul şi-l amesteci cu ouăle, untul, pătrunjelul fin tocat, sare şi piper după gust.

Umpli roşiile cu această compoziţie, le aşezi într-o tavă unsă cu ulei şi le dai la cuptor pentru 15-20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.